cover

MEET JCI GALAȚI – JCI NEW MEMBER WANTED

Meet JCI Galați – JCI NEW MEMBER WANTED este un eveniment creat din necesitate și anume aceea de a fi mai mulți oameni valoroși care să creeze impact pozitiv în comunitatea gălățeană.

Este nevoie doar de un singur cetățean activ să schimbe lumea. Fii acest cetățean activ! Cetățenii activi sunt indivizi care investesc în viitorul lumii noastre. Vrei sa faci o diferență în Galați? Alătură-te nouă în această călătorie a acțiunilor locale pentru impact global!

Dacă și tu ai aceleași valori ca noi: să faci ceva pentru dezvoltarea comunității în care traiești, să înveți mereu lucruri noi din diferite domenii, să cunoști o mulțime de oameni deosebiți, dar și să te autodepășești, te așteptăm la MEET JCI GALAȚI – JCI NEW MEMBER WANTED, Sâmbătă, 4 Noiembrie de la 10:30, în Sala de conferințe de la Parcul de Soft, etaj 1, să ne cunoaștem.

Junior Chamber International (JCI) este o organizație de tineri activi din intreaga lume. Cu 200.000 de membri din peste 100 de țări – organizații naționale și peste 5000 de organizații locale, JCI produce schimbări pozitive și impact sustenabil de mai bine de 100 de ani. JCI este un ONG al cetățenilor tineri și activi, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani care sunt implicați și care se obligă să creeze impact în propria lor comunitate. JCI crede că fiecare acțiune locală, duce la un impact global.

Membrii JCI Galați preiau inițiativă pentru a rezolva provocările locale. Vom dezvolta împreună abilități și cunoștințe cu scopul de a lua decizii informate și de a acționa în conformitate.

Ca tineri, toți avem drepturi, responsabilități și împărtășim scopuri și valori. Noi vrem să găsim soluții specifice problemelor în beneficiul comunității noastre, lumii noastre și viitorului nostru. În întămpinarea noilor idei, a colaborării și diversității, avem pasiunea și curajul să abordăm provocări critice a timpurilor noastre.

În cadrul Meet JCI Galați – JCI NEW MEMBER WANTED:

  • vei afla ce înseamnă să fii membru JCI și care sunt avantajele
  • de ce JCI reprezintă o oportunitate de dezvoltare personală și profesională;
  • vei afla mai multe despre misiunea, viziunea și obiectivele JCI Galați;
  • vei afla care sunt pașii de urmat pentru a deveni membru JCI Galați
  • ne vei cunoaște pe noi 😊

INVITAȚI SPECIALI:

  • CORINA CULEA Vicepreședinte Dezvoltare JCI România 2017
  • CRISTIAN CULEA Senator JCI România, Președinte JCI România 2015

Și pentru ca tu să vezi o mică parte dintr-un proiect JCI, vei beneficia și de o parte practică și anume de workshop-ul INSTRUMENTE DE PRODUCTIVITATE, susținut de Cristian Culea. Workshop-ul te va ajuta să fii mai productiv în viața ta de zi cu zi, să nu uiți lucruri importante pentru tine, să te organizezi mai bine și să afli despre instrumente de lucru în Echipă care te vor ajuta să economisești timp și să eviți erori.

Nu există taxă de participare, dar locurile sunt limitate, așa că, pentru o mai bună organizare a evenimentului, te rugăm să completezi următorul formular: https://goo.gl/forms/SeRepoSBPvqCZL992

 

Coordonator de proiect:
Cezarina Turdor – Vicepreședinte Resurse Umane 2017
Telefon: 0755/346.493
Email: cezarina.tudor@jcigalati.ro